APK keuring voor uw camper

Is uw camper weer toe aan de verplichte APK Keuring? Dan bent u bij Camper Centrum West aan het juiste adres. Wij verzorgen een all-in APK-keuring voor een scherp tarief.

Tijdens de keuring kijken wij uw camper na op alle punten, die voor een camper keuring van belang zijn, waaronder: remmen, banden, uitlaat, verlichting, ophanging en stuurdelen. Een APK keuring voor uw camper is afhankelijk van het bouwjaar van uw camper maximaal twee jaar, maar meestal één jaar geldig.

Vanaf wanneer mag ik mijn camper laten keuren?

Uw camper mag uiterlijk 2 maanden voordat uw huidige APK keuring verloopt opnieuw gekeurd worden. Brengt u de camper bij ons langs voor een keuring in deze twee maanden, dan wordt de huidige APK vervaldatum, na een een geslaagde keuring met precies één jaar verlengt. Staat uw huidige vervaldatum op bijvoorbeeld 1 mei, dan kunt u vanaf 1 maart uw camper weer laten keuren. Wordt uw camper dan op 10 april goedgekeurd? Dan blijft uw vervaldatum op 1 mei staan, maar wordt met één jaar verlengd.

Specialist in Volkswagen buscamper keuringen

Campercentrum West is specialist in Volkswagen Transporter campers en daarnaast officieel Volkswagen service dealer. Wij voeren dan ook veel APK keuringen en onderhoud uit voor Volkswagen campers, waardoor wij uw Volkswagen door en door kennen. Veel geziene Volkswagen’s in onze werkplaats zijn:

  • Volkswagen Caddy
  • Volkswagen Transporter (Ocean, Westfalia, Beach, etc.)
  • Volkswagen Crafter

Direct een afspraak voor APK keuring?

Plan direct een afspraak voor keuring van uw camper bij Camper Centrum West via onderstaand formulier!

<formulier werkplaatsafspraak>